curajoasele aventuri ale unui desfacator de conserve

v-ati gandit vreodata ca un banal desfacator de conserve poate fi un personaj extrem de important din viata voastra? ei bine, astazi, singurul eveniment deosebit a fost aventura desfacatorului de conserve.
pentru cei care nu ma cunosc, trebuie sa precizez un lucru, nu sunt indemanatica iar in ceea ce priveste activitatile casnice as da skip la toate daca este posibil. ei bine, astazi am cedat tentatiei unei conserve cu cocktail de fruce exotice. dupa catva timp de contemplare si dupa ce am cantarit toate variantele: chiar vreau?, n-as putea totusi sa nu-l mananc azi?, chiar nu ma gandesc la kilogramele mele?, e in sirop slab indulcit deci nu poate face prea mult rau etc am decis ca e mai importanta placerea mea. asa ca am luat desfacatorul si am pornit la treaba, incantata deja de rezultaul final. doar ca…m-am chinuit vreo 30 de minute sa folosesc acel desfacator. nu am reusit sa-l fixez si sa invart cheita astfel incat sa si taie tabla. daca mi-ar fi facut cineva poze, cu siguranta ar fi figurat la un manual de kama sutra pentru desfacatoarele de conserve. rotita nu vroia sa taie tabla si pace. cum nu ma dau batuta usor, am cautat un nou desfacator. rezultatul: am reusit sa sparg un castron pentru ca am daramat un obiect foarte greu peste el.
am incercat si varianta cutitul care taie tabla. teama mea de obiecte ascutite si-a spus cuvantul si am renuntat la aceasta varianta.
eram deja epuizata si ma gandeam ce optiuni am: sa ma duc la vecini si sa cer un desfacator sub pretextul ca al meu s-a stricat (ok dar ce fac daca nici cu cel imprumutat nu ma descurc -situatie extrem de probabila) sau sa rog vecinii sa-mi desfaca si mie conserva. dupa un scurt inventar in minte al vecinilor, am renuntat la aceste optiuni (am doua batranele, o familie pe care nu am vazut-o de cateva zile si un cuplu de tineri usor mai dubios).
trista si dezamagita de rezultatul operatiunii mele am luat din nou desfacatorul si l-am pus pe conserva comentand:Dumnezeule, nici o conserva nu pot deschide???!!! brusc am realizat ca desfacatorul era extrem de stabil iar la prima invartire a cheitei, lama taia tabla….Victorie!!!!! prin ce miracol??? nu stiu, dar nu mai conteaza.
recunosc, habar n-am in ce pozitie trebuie sa stea respectivul desfacator si nici cum de am ajuns la rezultatul satisfacator al problemei, dar am fost fericita.
cocktailul respectiv a fost cel mai bun cocktail de fructe pe care l-am gustat de ani de zile!!! delicios!
acum eu si desfacatorul suntem foarte buni prieteni, pana la urmatoarea noastra aventura impreuna…

Posibil sa va placa si ...

1 Comment

  1. ji ji ji…ce aventuri…marturisesc aici…nici eu nu stiu sa utilizez desfacatorul de conserve, asa ca am grija ca ori de cate ori cumpar vreuna sa aiba cheita 😀 bisouuus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *