Iulie sau Feeling Royal

Pana sa ma dezmeticesc bine, a trecut luna iulie si aproape jumatate din august. Chiar daca iulie a fost, in principal, luna de vacanta, ar fi fost pacat sa nu ii acord importanta cuvenita.

  1. Am revenit la yoga – Dupa o luna iunie haotica si in care am simtit ca ating fundul Groapei Marianelor, in iulie am reusit sa revin pe salteluta de yoga si la clase. Si am simtit ca se linistesc apele din interior si apoi din exterior. Dupa experienta unor clase cu 30-40 de participanti, sa ajungi la unele cu maxim 10 este wow. Fara zgomote din exterior, doar muzica relaxanta si glasul instructorului, cu atentie acordata fiecarui cursant, cu constientizare la inceput si meditatie la final ma simt aproape ca in ashram in India. In plus, am parte si de o plimbare relaxanta pe stradute inverzite, cu case faine si elegante.
  2. Electric Castle – Mi-au trebuit 7 ani sa ajung la Electric Castle, insa imi doresc sa revin si in anii urmatori. Organizarea a fost foarte buna, domeniul de la Bontida super fain, vremea a tinut cu noi si m-am intors chiar bronzata, zonele de relaxare foarte faine, optiunile de mancare multiple inclusiv pentru vegetarieni, conversatia cu Dumnezeu, timpul petrecut cu prietenii, muzica buna m-au facut sa ma simt ca o printesa. Iar acest sentiment inca persista.
  3. Florence and the Machine – a fost cel mai tare concert la care am participat vreodata. Si am cateva concerte bune la activ. Insa vocea lui Florence care a sunat live la fel ca in inregistrari, vibe-ul, melodiile foarte bine alese (multumesc in special pentru Cosmic Love – care mi-a mers direct la inima si Shake it out), lipsa efectelor speciale au facut din acest concert unul extraordinar. Ii asteptam pe Florence+the Machine de cativa ani, chiar renuntasem la ideea ca ar putea veni in Romania. Pentru ei am ales sa merg la Electric Castle si a meritat din plin.
  4. Clujul si ale sale comori – Iubesc Clujul si oamenii sai. Nu ai cum sa nu te simti in alta tara acolo. Dupa o pauza de cativa ani, am revenit si m-am bucurat de tot ce iubesc in acest oras: de sora mea, de Cipri, de arhitectura orasului, de locuri cu mancare super buna, de parcul central, de Cetatuie, de liniste, de inghetata minunata de la Friandise (mai ales cea de tarhon), de outleturile de haine. Si m-am intors cu bagajul mai mare decat la sosire, incarcat cu haine, o pereche de pantofi de printesa si 2 ghivece cu busuioc lamaios si roinita.
  5. Intalnirile cu prietenii – profitand de concediu, am reusit sa ma vad cu prietenii, sa mai stam la povesti, sa ne bucuram de noi si sa recuperam timpul in care nu am reusit sa ne intalnim. De multe ori, ne luam cu viata si nu mai reusim sa ne gasim momente pentru noi si cei dragi, iar timpul trece pe langa noi. Am renuntat sa mai vreau intalniri deosebite cu oamenii dragi, in locuri fancy sau sa facem lucruri extraordinare. Ma bucur pur si simplu de intalnirea cu ei oriunde ar avea loc.
  6. Muzeul Theodor Amman – Fiind in concediu, neconstransa de ora de plecat de la birou si de ora de inchidere a muzeului, am fost in vizita la Theodor Amman. A fost ca o vizita intr-un paradis boem. Am fost singura vizitatoare a muzeului. M-am bucurat in liniste de tablouri si l-am descoperit pe Amman. In liceu am facut cursuri de istoria artei asa ca aveam o vaga idee despre stilul sau, insa de-abia in acest paradis am descoperit cu adevarat opera sa. Pretul biletului este minuscul comparabil cu comoara din interior. Eu l-as trece la must see in Bucuresti.

Ai fost minunata draga iulie.

Posibil sa va placa si ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *