La revedere 2017

Si am ajuns si la ultima postare din 2017. A trecut si acest an mult prea repede pentru gustul meu, dar asa simt ultimii ani, pe redepe-inainte. Insa, oricat de plin ar fi anul si ultima zi, imi fac timp pentru exercitiul de recunostinta pentru anul care se incheie. Si de cand fac acest exercitiu, imi dau seama ca toti anii au fost extraordinari.

In cuptor se coace quiche-ul pentru Revelion, in sufragerie arde betisorul de santal si fundal muzical am kirtan-urile din ashram. Trecand in revista anul,realizez ca tricoul de la Eve il reprezinta cel mai bine: I never joke aboout cakes, yoga and travel.


si cam asa a fost 2017. Si ii sunt recunoscatoare pentru:
– yoga. Pentru toate clasele, toti profesorii care m-au provocat, m-au ascultat, m-au invatat si m-au ajutat sa evoluez. Pentru toate lucrurile pe care le-am invatat din yoga
– oamenii care au plecat, au venit si au ramas. Le sunt recunoscatoare tuturor pentru lectiile predate, pentru rolul jucat in viata mea si pentru oportunitatile create.
– toate prajiturile facute si pentru toti cei care le-au mancat, apreciat, cerut din nou si tot asa.
– provocarile care au venit si pentru mesajul lor.
– faptul ca am spus mai mult ce vreau, ce nu vreau, ce ma deranjeaza, ce imi place. Pentru ca am ajuns sa nu ma mai tem de ce cred altii.
– mine, pentru ca m-am apropiat tot mai mult de cine sunt si cine vreau sa fiu.Pentru ca imi stiu valoarea si usor-usor invat sa ma iubesc mai mult pe mine.
– fricile care s-au dovedit neadevarate si fara nicio legatura cu realitatea si care m-au invatat ca frica e doar in mintea noastra.
– cursurile si atelierele la care am participat care m-au invatat un lucru esential: oricata teorie stii, daca nu pui in practica e degeaba. Practica tine de tine, doar de tine si daca nu o faci, teoria e doar teorie si nu te ajuta.
– Florenta. Mi-am respectat si in acest an promisiunea ca niciun an fara o vacanta in Italia.
– blogul transferat de pe blogspot pe propriul domeniu. Si le sunt extrem de recunoscatoare celor care au facut posibil acest lucru: Laura, Kami si Adriana pentru ca mi-au facut cadou domeniul tottimpuldinlume.ro acum multi ani si lui Cos care a facut o magie tehnica de-a lui si a creat cel mai fain site. Cos, cu toate prajiturile din lume nu o sa pot sa-ti spun suficient multumesc. Si pentru mesajul primit azi de la Adelut, care imi demonstreaza ca blogul e ce trebuie sa fie si ca ajunge unde si la cine trebuie.
– India. Pentru tot ce a reprezentat India: asteptarea, lipsa de asteptari, prioritizare si respectarea prioritatilor, detasare, iubire, modestie, uimire, zambete din suflet si oameni plini de lumina si multe altele.
– ceea ce nu am realizat in 2017. Ele vor fi obiectivele si lectiile lui 2018.

Sunt recunoscatoare pentru tot ce a fost 2017, cu bune si cu rele, cu provocari si oportunitati, cu rasete si lacrimi, cu esecuri si reusite, cu dezamagiri si cu sperante.

Obiective/ sperante pentru 2018? Nu am. Va fi sigur exact asa cum trebuie sa fie.

La multi ani!

Posibil sa va placa si ...

4 Comments

  1. Cu cel mai mare drag Ralu!
    Trebuie sa recunosc ca blogul tau este cel mai bun exemplu despre ce este, ce inseamna si cum ar trebui sa arate si contina un blog! Si nu o spun datorita prieteniei noastre ci datorita faptului ca zilnic imi trec prin fata zeci de site-uri, zilnic “butonez” la alte X site-uri.

    🙂 :*

  2. Hello Ralu, m-am bucurat sa te descoper in spatele acestui atat de inspirat titul. Sa stii ca voi mai poposi pe aici pentru ca ma incarca pozitiv.
    La multi ani si sa ai parte de ceea ce iti face bine!
    Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *