miercuri intre prieteni

miercuri dimineata m-am trezit intrebandu-ma speriata: ziua de azi va fi la fel de ciudata ca marti dupa-amiaza? trebuie sa recunosc ca a doua jumatate a zilei de marti a fost nesuferita rau. Mai aveam putin si ma transformam intr-un persoanj malefic din desenele animate care vrea sa arunce pamantul in aer.
dar miercuri a fost chiar dragut. ascultand de sfatul oanei (designerul meu preferat – prietena mea care face genti mai frumoase decat Louis Vuitton) am facut un pic de sport -40 de minute pe bicicleta. dupa aceasta repriza nu vroiam decat un scaun sa pot sta jos.
apoi a intervenit Adeluta cu o invitatie la facut bijuterii pe care am onorat-o cu draga inima. dupa o cana de ceai anti-stres si cateva ore de insirat margelute minuscule pe guta (rezultatul final – doua bratari absolut dementiale) ma simteam mai ametita decat dupa Sambucca. am si visat un pic cu o perna in brate pentru ca adeluta vorbea la telefon si m-a scapat cateva minute din vedere. ma mir ca n-am adormit in picioare in timp ce ma duceam spre casa. idealul meu in acele minute – un pat si-o perna.
normal ca ajunsa acasa, am avut lucruri mai importante de facut decat sa dorm: m-am conversat cu Simo la telefon de atatea ori ca ar fi fost mai simplu pur si simplu sa ne vedem in oras, am incercat sa vad un film si n-am reusit sa incarc subtitrarea (n-as fi avut nicio problema daca filmul n-ar fi fost in rusa), am cautat programul la cinematografe sa decidem la ce film sa mergem seara etc.
seara, am renuntat la film si am ales varianta cartofi la Mac si apoi preluat Adita de la aeroport (a fost trimisul nostru special la concertul U2 de la Frankfurt). dupa cartofi am asteptat vreo 15-20 de minute, spre disperarea noastra dar mai ales a Laurei, dar cel putin am primit gratuit si sucuri. Se supara si Laura odata si obtine sucuri gratis. (poate ar trebui s-o suparam mai des).
am plecat spre aeroport cu muzica romaneasca in masina (data tare, normal: Angela SImilea -Nu-mi lua iubirea daca pleci, Ileana Sipoteanu – Ce mult te-am iubit). ne-am gasit un imn al arhipelagului nostru : Victor Socaciu -Floare din floare.
la aeroport am preluat-o pe Adita (am aflat ca am cititori ai blogului de care nu stiam, ce dragut, ce dragut!) si am pornit spre casa. impresii despre concert o sa prezinte chiar Adita -invitat special pe blog 🙂
am incheiat ziua cu o plimbare in fata blocului cu Lucky si apoi citind.
tot miercuri s-au mai intamplat si alte lucrui frumoase: Guevara mai are cateva flori, am ascultat muzica, am citit, am vorbit cu prieteni la telefon, am aflat niste vesti bune, am facut planuri pentru zilele urmatoare etc.
acum ma retrag, ma asteapta aproape o ora de biciclit…

Posibil sa va placa si ...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *