Tot timpul din lume

Tot timpul din lume a aparut in 2010, intr-o perioada tulbure si trista pentru mine. In acelasi an, mi-au murit doi bunici, am ramas fara job si prietena cea mai buna a plecat din tara. Si, in tot acest intuneric care ma inconjura, am inceput blogul, ca un fel de confesiune publica a starilor pe care le traiam, ca o eliberare cu spectatori a frustrarilor pe care le aveam.

Cand ma gandesc acum, era un pic cam exhibitionist ce faceam, dar la acea vreme parea cea mai buna solutie.

Numai ca, surprinzator, blogul a prins o viata a lui si, in loc sa fie doar o vaicareala continua, s-a transformat in povesti despre prieteni si prietenie, despre lucrurile mici din cadrul unei zile carora nu le dam importanta dar care conteaza cel mai mult, despre limonade baute in miezul zilei cand lumea e la munca, de obicei, despre pasiuni si despre multe altele. Tot scriind pe blog, talentul literar ingropat adanc sub multiple straturi de cauze diverse a iesit timid la suprafata si nu a mai vrut sa plece.

Brusc nu mai era patetic ca sunt absolventa de Litere si motivul pentru care facusem acea facultate era din nou prezent.

Blogul m-a ajutat sa vad partea frumoasa si buna din orice mi se intampla, pentru ca nimic nu e complet rau sau complet bun. Tot el mi-a devenit oaza de zen in toti acesti 7 ani. La el reveneam cand aveam inspiratie sa ma joc un pic de-a Hemingway sau cand simtea nevoia sa impartasesc cu ceilalti vreo revelatie. Tottimpuldinlume a fost scena pe care puteam sa stau in lumina reflectoarelor. A fost si este my silver lining.

Dupa 7 ani, am decis ca blogul e o parte importanta din viata mea si sa-i accord mult mai mult timp si l-am ridicat de la un simplu blogspot.com la propriul sau domeniu.

Acum 7 ani credeam ca am tot timpul din lume.  Din fericire chiar am totimpuldinlume.ro. Acum, ca sunt si un pic mai inteleapta, am inteles ca pe langa tot timpul pe care il ai, conteaza ceea ce faci cu el.

 

Posibil sa va placa si ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *