uneori fericirea e la un trifoi distanta

saptamana mea nu a avut doar un inceput surprinzator ci a fost pe de-a intregul plina de surprize frumoase.
am avut parte de timp cu prietenii (mai putin decat in alte zile), de cadouri dar mai ales de conversatii interesante si de intalniri bulversante.
de cateva zile port un medalion cu trifoi din chihlimbar. si impreuna cu el port amintirea unui concediu minunat la Dublin -de unde am invatat ca viata e mai frumoasa cu un zambet pe fata si daca o traiesti relaxat, ca poti sta linistit pe iarba cea mai verde din lume si ca exista lepriconi-, ganduri bune si incredibila putere de a spera si de a crede in Soare, Shrek si in implinire si in lucruri marunte dar extrem de importante.
joi dupa intalnirea cu Dumnezeul meu imaginar am primit propriul Turn Eiffel cu artificii si lumini direct de la Paris. si Turnul meu Eiffel mi-a adus vesti bune, povesti frumoase, mult dor si multa iubire. pastrez vederea la capul patului -e propriul meu turn si pot sa-mi creez orice poveste vreau.
vineri am reusit sa rezolv partial o problema administrativa mult mai repede decat ma asteptam si am avut timp sa mananc aproape un intreg colac secuiesc, sa merg la cumparaturi, sa vorbesc cu un prieten care sa-mi dea raspunsuri la unele intrebari (multumesc Captain), sa cumpar un cadou frumos pe care am asteptat vreo 2 ani sa-l pot oferi (n-a fost momentul pana acum) si o vedere vesela, sa beau un milkshake foarte prost cu Adeluta si sa stau la povesti.
sambata dimineata m-am simtit fabulos – o vedeta plina de culoare intr-un autobuz cenusiu si plin de fete adormite, intr-un centru de oras care de-abia se trezeste la viata si alaturi de un om minunat. au fost povesti triste, lacrimi (in ciuda faptului ca nu vroiam asta si ca eram extrem de fericita ca ma aflam in locul unde eram), un cadou care sper sa ofere raspunsuri, constientizarea ca suntem multi cei care avem intrebari si care cautam ceva, care speram sa intelegem ceea ce se intampla si, mai ales, motivul pentru care se intampla, un capuccino excelent, gandul la Van Gogh, bucuria si recunostinta ca am norocul de a cunoaste oameni absolut minunati care te ajuta sa-ti schimbi viata, sfaturi, glume, barfe, adevaruri recunoscute, nostalgie si speranta ca viitorul va fi frumos.
a urmat o plimbare din curiozitate in Cocor Luxury Store -dezamagitor! imaginea mea despre lux nu are nicio legatura cu acel magazin sau magazinul nu are nicio legatura cu luxul. iar daca viitorul modei este intr-adevar reprezentat de unele din creatiile vazute acolo, atunci cred ca e cazul sa construim un alt viitor. unul mai purtabil si mai frumos.
o ora singura cu mine si cu o scrisoare pentru Diana-si fara sentimentul de stinghereala de a fi doar eu la o masa intr-o terasa si cu o cana de ceai verde cu aroma de ciresi infloriti. candva o sa vina din nou primavara!
o seara cu prietenii in club sa ne bucuram ca a venit Zuzu intr-un scurt concediu. dans, povesti, prieteni, discutii filosofice, discursul super coerent si profund al lui Vio, un pahar de martini primit cadou la finalul serii (nu de mine), multumirea lui Zuzu ca ne vede si ca e acasa.
o dimineata de duminica in care am deschis ochii mari si am invatat sa privesc altfel lucrurile din jurul meu, ziua tatalui meu, urari de bine, somn cu o raza de soare pe fata, tort si relaxare.

surprinzator este ca saptamana aceasta in ciuda multor griji, a stresului, a intrebarilor, am gasit zambete si bucurii in lucruri marunte si frumoase… Viata nu e niciodata asa cum pare, e mereu o aventura care trebuie traita…
uneori fericirea e atat de aproape de noi doar ca suntem prea ocupati sa o cautam ca nu o vedem sau nu realizam ca o traim deja.

Posibil sa va placa si ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *