v-am spus eu ca azi va fi o zi minunata?

ei bine chiar a fost…
si am avut parte si de surprize frumoase care mi-au adus aminte de locuri si persoane dragi si altele care m-au facut sa visez cu ochii deschisi.
am baut limonada cu Simo, am citit (trebuie sa-i duc lui Horia cartile inapoi si sa mai iau altele), am mancat multe piersicute, am vorbit cu prietenii la telefon (unul chiar a fost surpriza zilei de azi, iar cu alta pana la epuizarea bateriei de la telefon),mi-am amintit de vacanta si am promis ca la anul merg in Portugalia, am fost la teatru, mi-am vazut matusicile (formatie completa de data aceasta), m-am plimbat un pic cu Adeluta prin oras seara (doar vreo doua statii de autobuz).
si pentru ca e marti, am ajuns din nou la unteatru. devine ritual -e a doua saptamana la rand. martea viitoare stiu unde voi fi de la ora 20.00. mi-a placut mult Moscova-Petuski, dar si mai mult de Richard Bovnoczki. nu am stiut daca sa ma amuz de unele replici sau sa am gustul amar al crudului adevar spus cu candoare si seninatate, iar gesturile si mimica actorului erau impresionante. era incredibil de credibil in rolul de betiv. am fost fascinata de privirea sa – goala, exact ca o replica din piesa. nu m-am gandit niciodata ca exista atata profunzime in mintea unui alcoolic. dupa ce-am vazut aceasta piesa, mi-am schimbat optica. oricum, de-abia astept urmatoarele spectacole.
acum visez la un plan mai vechi dar care a revenit in actualitate si sa gasesc solutii sa-l transform in realitate.
concluzia zilei de azi: a fost o zi delicioasa! iar daca unele lucruri nu se intampla atat de repede pe cat mi-as dori eu, nu-i nimic….doar am tot timpul din lume.

Posibil sa va placa si ...

1 Comment

  1. Titanule. Pui de demiurg al zilelor noastre. Totusi ma bucur ca pe la voi in acel oras parca construit drept ofranda a zeului soare (in cuptorul ala de capitala pe scurt) ai putut gasi bucurie. La noi acilea o dat bine bine cu apa deci daca eram inspirat si luam samponul cu mine cand m-a prins ploaia aia torentiala rece eram un om mai curat trupeste (poate si sufleteste a cold shower can work wonders I hear). Fa bine sa te tina ziua asta mai mult de 24 de ore. That's an order.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *