week-end cu prieteni si prajituri

vineri seara am reusit sa fac impreuna cu Gabi ceva ce ne propusesem inca de la inceputul verii – sa mergem pe terasa La motoare. cand Gabi m-a mobilizat la ora 7 seara nu m-am gandit ca vom ajunge acolo insa uneori te duce drumul singur acolo unde trebuie sa ajungi. ne-am asezat frumos pe pernute, am indurat cu stoicism vantul, am povestit despre evenimentele din acea saptamana, ne-am gandit la ce alte lucruri frumoase putem face si, intr-un final, invinse de vant am decis sa ne mai plimbam un pic pe strada (unde era mult mai cald – nu mai batea vantul).
sambata Cami a propus sa fim turitsi prin Bucuresti si sa facem poze la locurile frumoase care ne plac si poate sa descoperim altele pe care nu le cunoastem. inarmate cu ghid turistic si aparat de fotografiat am plecat spre centru. am fost deraiate de pe traseu de mama Laurei si am devenit oaspeti la Domnesti -unde am stat in curte la aer curat, ne-am jucat cu cainii, am mancat, am taiat ramurile la un mar, am operat un cactus si ne-am relaxat. apoi am avut program de Alexa venita intr-o scurta vizita acasa. am povestit, am mancat ciocolata, am rasfoit un pic revista Elle Belgique numarul pe octombrie, ne-am bucurat de unele vesti bune si apoi am iesit sa bem o bere. Pe Lipscani nebunie ca de obicei, spre marea bucurie a Alexei care se saturase de linistea de la Bruxelles. Adita a mai bifat cunostinta cu alti prieteni de-ai mei pe care nu ii stia, Cami era intr-o forma mai buna decat acum cateva zile iar eu eram cea mai fericita. am incheiat seara pe la ora 02.00, obosite toate.
duminica dimineata am inceput-o cu o intalnire ratata care s-a soldat pana la urma cu o plimbare prin oras si o conversatie cu Gabi la telefon (am reusit performanta de a trece una pe langa cealalta si sa realizam asta de-abia la vreo 5 minute dupa eveniment). am continuat cu delectarea cu revistele mele Elle si apoi cu biscuiti si prajituri (de data asta am fost doar ajutor de bucatar). cu prajitura ne-am descurcat fara probleme (dinti de negresa special pentru Cami), insa biscuitii au fost o provocare. nu aluatul cat noul aparat de facut biscuiti. dupa ce-am reusit sa pun discul cu forma, n-am reusit sub nicio forma sa scot aluatul. am citi manualul de instructiuni -in italiana!!!, am mai invartit de tot ce se putea invarti si am reusit exista o singura problema acum. aluatul iese insa nu se dezlipeste de forma. dupa alte minute de panica, de chinuit sa gasim solutii am chemat in ajutor inginerul familiei -pe tata. rezultatul a fost ca biscuitii au fost o munca de echipa intre tata si aparat -aparatul scotea aluatul, tata il dezlipea cu un cutit si-l aseza frumos in tava.
cu Adita si Cami am petrecut cateva ore in mall (si noi ca lumea buna), am cunoscut cateva din fetele de la Mia’s children si am facut o calatorie in universul copilariei. cele mai frumoase ore le-am petrecut cu Adita la un film la Starbucks. filmul a fost jucat de oamenii pe care ii vedeam, scenariul il scriam noi in functie de personajele pe care le intalneam. ne-am imprietenit de la distanta cu un tip super dragut si cu cele doua fete care erau cu el si am reusit sa cream un adevarat triunghi sentimental (care e foarte probabil sa nu aiba nicio legatura cu realitatea). aproape adormisem pe canapelute cand a revenit Cami si am plecat rapid -tocmai bine ca la jumatate de ora a inceput o ploaie de toamna.
a fost un week-end frumos, cu prieteni, zambete, veselie, ciocolata si prajituri!

Posibil sa va placa si ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *