a inflorit Guevara

saptamana a inceput bine. a inflorit Guevara. si are productie serioasa -vreo 5 flori pentru moment si inca tot pe-atatia bobocei.

Guevara este cactusul meu primit cadou acum 3 ani de la fostii colegi de la ISPA. si imi este extrem de drag. in primul rand ca l-am primit de la ei, in al doilea rand pentru ca infloreste. cand eram copil imi doream un cactus care sa infloreasca si n-am avut parte de niciunul. dar cu Guevara e alta poveste. el a inflorit la o luna dupa ce l-am primit si de atunci in fiecare vara imi face cadou flori timp de o luna. intre timp a si crescut zdravan – am mare grija de el.

florile lui tin locul cafelelor de dimineata baute cu Alex (el cafea, eu ceai verde), discutiilor cu Gabi,glumelor lui Tibi, zambetului lui Carmen si tuturor oamenilor si lucrurilor dragi din acea perioada. cactusul meu imi aminteste de ei, de cat de dragi mi-au fost si-mi sunt inca si de cat de mult m-au iubit si ei.
sunt persoane care spun ca atunci cand infloresc cactusii e semn ca se va intampla ceva frumos. asa o fi, dar pentru mine, cel mai frumos lucru cand infloreste Guevara este ca a inflorit cactusul meu.

Posibil sa va placa si ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *