arhipelagul CARL

In Oceanul Atlantic de Sud, intre Capul Bunei Sperante si insula Tristan da Cunha exista un mic arhipelag. este ascuns privirii si doar putini privilegiati stiu de acesta, iar pe unele harti nici nu este marcat. sunt doar patru insule absolut deosebite care alcatuiesc arhipelagul CARL.
dar insulele CARL nu sunt pustii si izolate de restul lumii, dimpotriva sunt locuri extrem de moderne. exista aeroport, hoteluri, muzee, cluburi, cofetarii, magazine si mai ales plaje.
desigur ca fiecare insula are un specific. pe C se pot practica o multime de sporturi, exista chiar si o pista de schi cu zapada artificiala. A este celebra pentru cluburi si terase -un loc minunat pentru socializare si pentru legat prietenii. la R sunt multe spa-uri, magazine de bijuterii unicat, de haine, un muzeu international al revistei ELLE. la L puteti vizita gradina zoologica si rezervatiile naturale. si pe langa toate aceste atractii, insulele CARL mai au un atu -locuitorii. teribili, haotici si geniali. doar ca fiecare insula are doar cate un locuitor. ati spune ca e trist, nu? nu, nu e deloc trist pentru ca locuitorii de pe CARL sunt foarte buni prieteni si se viziteaza foarte des, pleaca in concedii, fac multe lucruri impreuna. in vietile lor este soare aproape mereu.
si intr-un anumit concediu arhipelagul CARL a devenit celebru si a realizat cat de minunat este. de atunci toti locuitorii insulelor CARL isi amintesc cu placere de tara vizitata (care a devenit repede tara infratita) si se gandesc cum sa revina acolo cat mai des.

CARL inseamna: Cami, Adriana, Raluca si Laura si va asigur ca este cel mai frumos arhipelag din lume. cei care-l cunosc va pot confirma.
asa ca va rog sa cautati arhipelagul si cand veti auzi: Bine ati venit pe Insulele Carl! credeti-ma ca veti fi cel mai norocos om de pe pamant.

Posibil sa va placa si ...

3 Comments

  1. Ralu felicitari, tu chiar ne faci vedete!!!
    CARL ca si cuvant este un nume de barbat care reprezinta de fapt 4 fete minunate, incerc sa gasesc un joc de cuvinte dar nu e chip!
    Nu stiu ce vreau sa spun, dar simt ceva minunat cand ma gandesc la CARL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *